Menu

MULLER

Terrein medewerker

SAM
Terrein medewerker

Terrein medewerker

Als terrein medewerker verricht je allerlei afwisselende werkzaamheden op ons terrein te Dordrecht. Je helpt met laden, lossen en inrichten van onze pontons. Je voert onderhoud en reparaties uit aan ons materieel zoals anker lieren, koppel lieren etc. Het smeren/verven van alle werktuigen behoord daar ook toe. Verder voer je diverse las/brand/guts/slijp werkzaamheden uit op onze pontons en het terrein. Veilig werken vind je belangrijk. Je hebt interesse in techniek en kan zelfstandig werken. Onze werkzaamheden en planning zijn veranderlijk dus je hebt een flexibele houding en kan snel wisselen in taken.

Verder hebben wij onderstaande wensen:

  • Een technische opleiding; bijv. diesel monteur, werktuigbouw of iets dergelijks;
  • Minstens 5 jaar technische werkervaring, bij voorkeur bij een vergelijkbaar bedrijf;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Beheersing van de Engelse taal is een pre.

WAT BIEDEN WIJ AAN JOU?

Wij bieden een zelfstandige functie met veel afwisseling in werkzaamheden. Op het terrein zijn collega's betrokken en helpen collega's elkaar. Je werkt 5 dagen per week op de werf van 7:30 - 17:00 uur dus 40 uur per week. In eerste instantie krijg je een contract voor bepaalde tijd. De insteek van ons bedrijf is om medewerkers voor langere termijn aan ons te binden omdat wij in onze medewerkers investeren.

ONS BEDRIJF

Muller Dordrecht is een familiebedrijf dat al 100 jaar maritieme diensten verleend aan haar klanten. Het bedrijf is ooit begonnen op de Nederlandse binnenwateren, maar opereert nu internationaal. Wij bezitten diverse sleep-, duwboten en pontons waarmee wij meerdere verschillende bedrijfsactiviteiten kunnen uitvoeren, van havenassistenties, ijsbreken, het testen van kranen, tot het uitvoeren van grote projecten waarbij zware en volumineuze ladingen vervoerd worden. Doordat wij korte lijnen en betrokken medewerkers in dienst hebben, kunnen wij snel inspelen op veranderingen in de markt. Werken bij Muller Dordrecht betekent dus ook werken in een open en dynamische omgeving. Onze medewerkers staan erom bekend dat zij hart voor de zaak hebben, direct zijn en bereid zijn om net dat beetje meer te doen.

INTERESSE?

Ben je overtuigd dat jij de persoon bent die wij zoeken? Solliciteer direct door een mail met jouw CV en motivatie te sturen naar Evelien Bijl (HR Officer): HR@muller-dordrecht.nl. Nog vragen? Neem gerust contact op voor meer informatie: 078-6392007.

Volg ons ook op Twitter, LinkedIn en Facebook!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.