Menu

MULLER

Schipper duwboot met Schottel aandrijving / Enkelschroever

Schipper duwboot met Schottel aandrijving / Enkelschroever

Schipper duwboot met Schottel aandrijving / Enkelschroever

Als schipper op onze Orion/Sirius werk je aan boord op een duwboot met schottel aandrijving/ sleepduwboot met enkele schroef. Je werkt samen in een team van totaal 2 tot 4 bemanningsleden. Naast het aansturen van je bemanning, ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van het schip. Je werkt voornamelijk op dezelfde boot in een vast team.

Wat verwachten wij van jou?

Veiligheid, milieu en gezondheid vind je belangrijk. Je werkt graag in een klein team met veel verantwoordelijkheid en bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt. Je stuurt graag bemanning aan, bewaakt onderhoud en administratie. Je draait je hand niet om voor de administratie die komt kijken bij de uitvoering van onze complexe projecten. Je bent betrokken en voelt je prettig binnen een bedrijf dat volop in beweging is. Je weet goed te communiceren met collega’s op kantoor, leveranciers en andere klanten.

Verder hebben wij onderstaande wensen:

  • Geldig “Vaarbewijs AB” en dienstenboekje is een must;
  • Ervaring als schipper op een duwboot met schottel aandrijving of sleepduwboot met enkele schroef.
  • Sleepervaring is een pre.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij aan jou?

Wij bieden een uitdagende functie bij een dynamisch familiebedrijf. Wij bieden salaris conform onze cao. Aantrekkelijk werkschema van 40 uur per week waarbij je soms langer van huis bent gedurende projecten. Je krijgt in eerste instantie een tijdelijk contract. De insteek van ons bedrijf is om medewerkers voor langere termijn aan ons te binden omdat wij in onze medewerkers investeren.

Ons bedrijf:

Muller Dordrecht is een familiebedrijf dat al 100 jaar maritieme diensten verleend aan haar klanten. Het bedrijf is ooit begonnen op de Nederlandse binnenwateren, maar opereert nu internationaal. Wij bezitten diverse sleep-, duwboten en pontons waarmee wij meerdere verschillende bedrijfsactiviteiten kunnen uitvoeren, van havenassistenties, ijsbreken, het testen van hijskranen, tot het uitvoeren van grote projecten waarbij zware en volumineuze ladingen vervoerd worden. Doordat wij korte lijnen en betrokken medewerkers in dienst hebben, kunnen wij snel inspelen op veranderingen in de markt. Werken bij Muller Dordrecht betekent dus ook werken in een open en dynamische omgeving. Onze medewerkers staan erom bekend dat zij hart voor de zaak hebben, direct zijn en bereid zijn om net dat beetje meer te doen.

Interesse?

Ben je overtuigd dat jij de persoon bent die wij zoeken? Solliciteer direct door een mail met jouw CV en motivatie te sturen naar Alisha Verhespen (HR): hr@muller-dordrecht.nl. Nog vragen? Neem gerust contact op voor meer informatie: 078-6392000 of lees meer informatie op onze website www.muller-dordrecht.nl. Volg ons ook op Twitter, LinkedIn en Facebook!