Menu

MULLER

Project Manager

Project Manager

Project Manager

Project Manager

Voor onze afdeling “Sales & Projects” in de functie van Project Manager krijg je bij ons de gelegenheid om voor toonaangevende klanten aan de slag te gaan. Je bent daarbij verantwoordelijk voor het maken van offertes, de voorbereiding en coördinatie van één of meer projecten op het gebied van zware transporten en (zee)sleepreizen. Je zorgt er voor dat de werkzaamheden volgens planning, budget en afgesproken veiligheids- en kwaliteitseisen worden uitgevoerd. Indien nodig weet je de juiste maatregelen te nemen en communiceert daar over op een heldere manier. Je organiseert overleg met de klant om zo goed mogelijk inzicht te krijgen in hun wensen ten aanzien van het project. Je verzamelt en registreert de informatie over de voortgang van de projecten die nodig is om je opdrachtgever een heldere en complete terugkoppeling te geven. Het spreekt vanzelf dat je als junior projectmanager op de hoogte bent van de laatste ontwikkeling binnen het vakgebied.

Functie eisen

Je hebt een HBO werk en denk niveau, minimaal een afgeronde HBO opleiding in de Maritieme sector affiniteit met techniek. Daarnaast heb je inzicht in hoe processen lopen, een goed ontwikkeld commercieel gevoel en weet mensen in je omgeving te motiveren en te overtuigen op basis van kennis en argumenten. Je bent resultaatgericht, enthousiast en hebt een proactieve houding. Voor deze functie behoort het tot de mogelijkheden om voor kortere periodes in het buitenland gedetacheerd te worden. Je vind het een leuke afwisseling als je de ene keer de verschillende projecten op afstand aanstuurt maar de andere keer als rechter hand van de supervisor op één specifiek project opereert. Tot slot ben je een plezierige collega met een gezonde dosis humor.

Wij bieden

Als medewerker van Muller Zwaar Transport bv, krijg je een marktconforme individuele arbeidsovereenkomst. Naast een vast loon per periode, betekent dit 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld. Tevens bieden we je een pensioenregeling en aantrekkelijke collectieve verzekeringen aan. Een auto, telefoon en laptop zijn faciliteiten die we je ter beschikking stellen.

Ons bedrijf:

Muller Dordrecht is een familiebedrijf dat meer dan 100 jaar maritieme diensten verleend aan haar klanten. Het bedrijf is ooit begonnen op de Nederlandse binnenwateren, maar opereert nu internationaal. Wij bezitten diverse sleep-, duwboten en pontons waarmee wij meerdere verschillende bedrijfsactiviteiten kunnen uitvoeren, van havenassistenties, ijs breken, het testen van hijskranen, tot het uitvoeren van grote projecten waarbij zware en volumineuze ladingen vervoerd worden. Doordat wij korte lijnen en betrokken medewerkers in dienst hebben, kunnen wij snel inspelen op veranderingen in de markt. Werken bij Muller Dordrecht betekent dus ook werken in een open en dynamische omgeving. Onze medewerkers staan erom bekend dat zij hart voor de zaak hebben, direct zijn en bereid zijn om net dat beetje meer te doen.

Functie omschrijving:

  • In overleg met de klant en onze engineering afdeling het uitwerken van transportplannen waarbij de kwaliteit en kosten van de werkzaamheden bewaakt dienen te worden.
  • Het inventariseren van de laad- en los locaties in binnen- en buitenland.
  • Het maken van calculaties en op schrift zetten van zwaar transport- en sleepoffertes
  • Daar wij als bedrijf 24 uur per dag beschikbaar zijn, zult u meedraaien in het telefoondiensten systeem (avond en weekend)

Functie eisen:

  • Minimaal HBO niveau.
  • Praktische ervaring in bovengenoemde werkzaamheden is gewenst.
  • Een flexibele, commerciële en klantgerichte instelling.
  • Gelet op het internationale karakter van de onderneming is kennis van de Engelse taal vereist.

Interesse?

Ben je overtuigd dat jij de persoon bent die wij zoeken? Solliciteer direct door een mail met jouw CV en motivatie te sturen naar Alisha Verhespen (HR Officer): hr@muller-dordrecht.nl. Nog vragen? Neem gerust contact op voor meer informatie: 078-6392000 of lees meer informatie op onze website www.muller-dordrecht.nl. Volg ons ook op Twitter, LinkedIn en Facebook!