Menu

OPERATIONS OFFICER (40 uur p/w, Dordrecht)

Wij zijn op zoek naar een Operations Officer die ons team komt versterken; je bent de duizendpoot die in de meest stressvolle omstandigheden overzicht bewaart, de puzzelaar die het onmogelijke toch weet te plannen, de koppellier tussen vloot en kantoor.

Je hebt kort gevaren in de zeevaart en interesse in een walfunctie. Je zoekt een functie waarin je kunt groeien en steeds meer taken op je kunt nemen. Als operations officer plan je voornamelijk het varend personeel en materiaal in samen met twee collega's. Je ervaring als varende kan je in deze functie goed gebruiken, want je weet precies op welk schip welke bemanning nodig is om te voldoen aan de safe manning. Vervolgens verwerk je informatie in de digitale planning. Ook ben je als varende in aanraking geweest met ISM, waardoor je hierin kunt ondersteunen. Kortom, je zorgt ervoor dat wij dagelijks de werkzaamheden zo goed mogelijk uitvoeren voor onze klanten.

Het lijkt je leuk om van alles te regelen en elke dag weer nieuwe uitdagingen aan te gaan bij ons dynamisch familiebedrijf, wat al 101 jaar bestaat! Je werkt graag in een hands-on omgeving bij een bedrijf dat volop in ontwikkeling is. Dit geeft jou de mogelijkheid om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf en om zelf te groeien. Salaris is in overleg en afhankelijk van je ervaring. Bij deze functie ontvang je een laptop, mobiel en 31 vakantiedagen per jaar.

Over ons

Muller Dordrecht is een familiebedrijf dat al 101 jaar maritieme diensten verleent aan haar klanten. Het bedrijf is ooit begonnen op de Nederlandse binnenwateren, maar opereert nu internationaal. Wij bezitten diverse sleep-, duwboten en pontons waarmee wij meerdere verschillende bedrijfsactiviteiten kunnen uitoefenen; van havenassistenties, zee sleepreizen, het vervoeren van zware en volumineuze ladingen, het testen van kranen tot aan ijsbreken. Doordat wij korte lijnen en betrokken medewerkers hebben, kunnen wij snel inspelen op veranderingen in de markt. Werken bij Muller Dordrecht betekent dus ook werken in een open en dynamische omgeving.

Interesse?!

Stuur je CV en korte motivatie naar Alisha Verhespen (HR Officer) hr@muller-dordrecht.nl. Nog vragen? Neem gerust contact op via: 078-6392007. Volg ons ook op Twitter, LinkedIn en Facebook!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.