Menu

MULLER

Office manager

Office manager

Office manager

OFFICE MANAGER (40 uur p/w - Dordrecht)

Wij zijn op zoek naar een Office Manager die ons team komt versterken; een spin in het web, klankbord en praatpaal. Je bent de eerste indruk als mensen ons bellen en kantoor binnen stappen. Je bent de koppellier tussen vloot en kantoor.

Je ontvangt collega's, klanten en bezoekers met een glimlach. Je zorgt dat er voldoende koffie is, verstuurt een brief voor de directeur en bent niet te beroerd om de vaatwasser uit te ruimen. Je bent de zorgzame collega die verjaardagen onthoudt en bedrijfsuitjes organiseert. Kortom, je regelt en organiseert van alles.

Met jouw kennis en paar jaar ervaring, help je ons bedrijf elke dag een stukje beter te maken. Je werkt zelfstandig en bent verantwoordelijk genoeg om met een losse sfeer om te kunnen gaan. Je bent mee met de tijd, je kent sociale media en weet je weg te vinden met MS Office. Je hebt gezond verstand en bent representatief. Je kan genoeg Nederlands en Engels om brieven in beide talen te schrijven en onze klanten in beide talen telefonisch te woord te staan.

Vanwege de veelzijdigheid van de functie is elke dag weer een nieuwe uitdaging bij ons dynamisch familiebedrijf, wat trouwens dit jaar 100 jaar bestaat! Je blijft rustig ondanks dat op kantoor 15 collega's en daarnaast 70 varende en uitvoerende collega's dagelijks om jouw aandacht vragen. Je kan je mannetje staan en schakelt zo van het één naar het ander. Je hebt er geen problemen mee dat het merendeel van je collega's als uitje liever gaat zeevissen dan bonbons maken.

OVER ONS

Muller Dordrecht is een familiebedrijf dat al 100 jaar maritieme diensten verleend aan haar klanten. Het bedrijf is ooit begonnen op de Nederlandse binnenwateren, maar opereert nu internationaal. Wij bezitten diverse sleep-, duwboten en pontons waarmee wij meerdere verschillende bedrijfsactiviteiten kunnen uitoefenen; van havenassistenties, zeesleepreizen, het vervoeren van zware en volumineuze ladingen, het testen van kranen tot aan ijsbreken. Doordat wij korte lijnen en betrokken medewerkers hebben, kunnen wij snel inspelen op veranderingen in de markt. Werken bij Muller Dordrecht betekent dus ook werken in een open en dynamische omgeving.

INTERESSE?

Stuur je CV en korte motivatie naar ebijl@muller-dordrecht.nl. Nog vragen? Neem gerust contact op via: 078-6392007.

Volg ons ook op Twitter, LinkedIn en Facebook!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.