Menu

MULLER

Marof

Marof

Marof

We zoeken een maritiem officier die op korte termijn beschikbaar is om voor ons aan de slag te gaan. Je bent betrokken, flexibel en voelt je prettig in een bedrijf dat volop in beweging is. We verwachten van jou dat je veiligheid, milieu en gezondheid belangrijk vindt.

Verder hebben wij de volgende wensen:

  • Geldig COC Maritime officer no limitation (COC II/2, VII/2, II/1, III/3, III/2, III/1, IV/2);
  • Starter (net afgestudeerd) of enkele jaren ervaring als marof op een sleepboot;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

WAT BIEDEN WIJ AAN JOU?

Aantrekkelijk werkschema waarbij je werkt in een systeem van 1 op en 1 af (gemiddeld schema van 3 of 4 weken). Arbeidsvoorwaarden in overleg. In eerste instantie krijg je een tijdelijk contract. De insteek van ons bedrijf is om medewerkers voor langere termijn aan ons te binden omdat wij in onze medewerkers investeren. Je kan je bij ons ontwikkelen en er is ruimte voor persoonlijke aandacht omdat we een platte organisatie zijn met korte lijnen.

ONS BEDRIJF

Muller Dordrecht is een familiebedrijf dat al bijna 100 jaar maritieme diensten verleend aan haar klanten. Het bedrijf is ooit begonnen op de Nederlandse binnenwateren, maar opereert nu internationaal. Wij beschikken over diverse sleep-, duwboten en pontons waarmee wij meerdere verschillende bedrijfsactiviteiten kunnen uitvoeren, van havenassistenties, ijsbreken, het testen van kranen, tot het uitvoeren van grote projecten. Doordat wij korte lijnen en betrokken medewerkers in dienst hebben, kunnen wij snel inspelen op veranderingen in de markt. Werken bij Muller Dordrecht betekent dus ook werken in een open en dynamische omgeving. Onze medewerkers staan erom bekend dat zij hart voor de zaak hebben, direct zijn en bereid zijn om net dat beetje extra te doen.

INTERESSE?

Ben je overtuigd dat jij de persoon bent die wij zoeken? Solliciteer direct door een mail met jouw CV, scan van COC en motivatie te sturen naar Evelien Bijl (HR Officer): HR@muller-dordrecht.nl. Nog vragen? Neem gerust contact op voor meer informatie: 078-6392007. Volg ons ook op Twitter, LinkedIn en Facebook!