Menu

MULLER

Maritiem Officier, SWK en/of SMBW matroos

Maritiem Officier, SWK en/of SMBW matroos

Maritiem Officier, SWK en/of SMBW matroos

Maritiem Officier - SWK en/of SMBW Matroos

We zijn op zoek naar bemanning met een afgeronde opleiding als: Marof, SWK en/of SMBW die zich voor lange termijn aan ons bedrijf willen binden. In het begin zal je als matroos werken aan boord van één van onze zeeslepers en krijg je de mogelijkheid om door te groeien. We verwachten van jou dat je veiligheid, milieu en gezondheid belangrijk vindt. Onze ideale kandidaat is recent afgestudeerd (maximaal 1 jaar). Je hebt interesse in de sleepvaart, wilt graag leren en uiteindelijk doorgroeien tot sleepboot kapitein.

Vereiste:

  • Geldig COC Maritime officer no limitation; 
  • Geldig COC SWK Chief mate < 3000 GT + Second Engineer <3000 Kw; 
  • Geldig COC SMBW Chief mate <500 GT + Second Engineer <3000 Kw;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Pre:

  • Marcom A + Reddingsmiddelen is een pre;
  • Certificaat VCA VOL is een pre.

Wat bieden wij aan jou?

Wij bieden een uitdagende functie en begeleiding waardoor je je kan ontwikkelen. Aantrekkelijk werkschema waarbij je werkt in een systeem van 1 op 1 af (gemiddeld schema van 3 weken).

Ons bedrijf:

Muller Dordrecht is een familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar maritieme diensten verleend aan haar klanten. Het bedrijf is ooit begonnen op de Nederlandse binnenwateren, maar opereert nu internationaal. Wij bezitten diverse sleep-, duwboten en pontons waarmee wij meerdere verschillende bedrijfsactiviteiten kunnen uitvoeren, van havenassistenties, ijsbreken, het testen van hijskranen, tot het uitvoeren van grote projecten waarbij zware en volumineuze ladingen vervoerd worden. Doordat wij korte lijnen en betrokken medewerkers in dienst hebben, kunnen wij snel inspelen op veranderingen in de markt. Werken bij Muller Dordrecht betekent dus ook werken in een open en dynamische omgeving. Onze medewerkers staan erom bekend dat zij hart voor de zaak hebben, direct zijn en bereid zijn om net dat beetje meer te doen.

Interesse?

Ben je overtuigd dat jij de persoon bent die wij zoeken? Solliciteer direct door een mail met jouw CV en motivatie te sturen naar Alisha Verhespen (HR Officer): hr@muller-dordrecht.nl. Nog vragen? Neem gerust contact op voor meer informatie: 078-6392007 of lees meer informatie op onze website www.muller-dordrecht.nl. Volg ons ook op Twitter, LinkedIn en Facebook!