Menu

MULLER

Marof ervarenfunctie

Marof ervarenfunctie

Marof ervarenfunctie

We zoeken een maritiem officier met enkele jaren ervaring die zich voor meerdere jaren aan ons bedrijf wilt binden. Je komt te werken aan boord van een zeesleper. We verwachten van jou dat je veiligheid, milieu en gezondheid belangrijk vindt. Je hebt enkele jaren werkervaring in de sleepvaart. Voor deze functie zoeken we een marof, die goed zelfstandig kan werken in zowel de machinekamer als op de brug.

Verder hebben wij de volgende wensen:

  • Geldig COC Maritime officer no limitation (COC II/2, VII/2, II/1, III/3, III/2, III/1, IV/2);
  • Enkele jaren ervaring als marof, bij voorkeur op een sleepboot;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Certificaat VCA VOL is een pre.

WAT BIEDEN WIJ AAN JOU?

Wij bieden een uitdagende functie. Je krijgt namelijk vanaf dag 1 veel verantwordelijkheid en kunt veel leren. Aantrekkelijk werkschema waarbij je werkt in een systeem van 1 op en 1 af (gemiddeld schema van 3 weken). Arbeidsvoorwaarden in overleg. Onze insteek is dat je lang bij ons blijft werken. Als je dat wenst, kan je bij ons doorgroeien en je verder ontwikkelen.

ONS BEDRIJF

Muller Dordrecht is een familiebedrijf dat al 100 jaar maritieme diensten verleend aan haar klanten. Het bedrijf is ooit begonnen op de Nederlandse binnenwateren, maar opereert nu internationaal. Wij beschikken over diverse sleep-, duwboten en pontons waarmee wij meerdere verschillende bedrijfsactiviteiten kunnen uitvoeren, van havenassistenties, ijsbreken, het testen van kranen, tot het uitvoeren van grote projecten. Doordat wij korte lijnen en betrokken medewerkers in dienst hebben, kunnen wij snel inspelen op veranderingen in de markt. Werken bij Muller Dordrecht betekent dus ook werken in een open en dynamische omgeving. Onze medewerkers staan erom bekend dat zij hart voor de zaak hebben, direct zijn en bereid zijn om net dat beetje extra te doen.

INTERESSE?

Solliciteer direct door een mail met jouw CV, scan van COC en motivatie te sturen naar: HR@muller-dordrecht.nl. Nog vragen? Neem gerust contact op voor meer informatie: 078-6392007.

Volg ons ook op Twitter, LinkedIn en Facebook!