Menu

MULLER

Marof (ervaren)

Marof (ervaren)

Marof (ervaren)

We zoeken een maritiem officier (ervaren) die zich graag aan ons bedrijf bindt. Je komt te werken aan boord van één van onze zeeslepers. We verwachten van jou dat je veiligheid, milieu en gezondheid belangrijk vindt. Onze ideale kandidaat heeft enkele jaren ervaring als maritiem officier in de sleepvaart en wilt graag doorgroeien tot sleepboot kapitein.

Vereiste documenten:

  • Geldig COC Maritime officer no limitation (VII/2, II/2, III/2, III/3);
  • Minimaal 2 jaar ervaring als marof op een sleepboot;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Certificaat ECDIS Transas Type Specific is een pre.

WAT BIEDEN WIJ AAN JOU?

Aantrekkelijk werkschema waarbij je werkt in een systeem van 1 op en 1 af (gemiddeld schema van 3 weken). Arbeidsvoorwaarden in overleg. 

ONS BEDRIJF

Muller Dordrecht is een familiebedrijf dat al bijna 100 jaar maritieme diensten verleend aan haar klanten. Het bedrijf is ooit begonnen op de Nederlandse binnenwateren, maar opereert nu internationaal. Wij beschikken over diverse sleep-, duwboten en pontons waarmee wij meerdere verschillende bedrijfsactiviteiten kunnen uitvoeren, van havenassistenties, ijsbreken, het testen van kranen, tot het uitvoeren van grote projecten. Doordat wij korte lijnen en betrokken medewerkers in dienst hebben, kunnen wij snel inspelen op veranderingen in de markt. Werken bij Muller Dordrecht betekent dus ook werken in een open en dynamische omgeving. Onze medewerkers staan erom bekend dat zij hart voor de zaak hebben, direct zijn en bereid zijn om net dat beetje extra te doen.

INTERESSE?

Ben je overtuigd dat jij de persoon bent die wij zoeken? Solliciteer direct door een mail met jouw CV, scan van COC en motivatie te sturen naar Evelien Bijl (HR Officer): HR@muller-dordrecht.nl. Nog vragen? Neem gerust contact op voor meer informatie: 078-6392007. Volg ons ook op Twitter, LinkedIn en Facebook!