Menu

MULLER

Marof startersfunctie

Marof startersfunctie

Marof startersfunctie

We zoeken een enthousiaste, gemotiveede marof voor een startersfunctie op de En Avant 9. Je komt te werken op ons opleidingsschip met Nederlandse bemanning en begint als matroos zeevaart om ingewerkt te worden in het sleepwerk. Je bent recent als marof afgestudeerd en hebt geen tot enkele jaren werkervaring opgedaan na je afstuderen. Tijdens het sleepwerk ondersteun je de kapitein en stuurman met diverse werkzaamheden. Je wordt ingewerkt om als zelfstandige marof op een sleepboot te kunnen werken. Je hebt interesse in de sleepvaart, wilt graag leren en doorgroeien om als marof en uiteindelijk hwtk of kapitein te gaan varen bij ons bedrijf.

Onze wensen:

  • Geldig COC Maritime officer no limitation (VII/2, II/2, III/2, III/3);
  • Geen tot enkele jaren werkervaring;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

WAT BIEDEN WIJ AAN JOU?

We bieden een uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden. Je krijgt namelijk vanaf dag 1 veel verantwoordelijkheid en kunt veel leren. Aantrekkelijk werkschema waarbij je werkt in een systeem van 1 op en 1 af (gemiddeld schema van 3 weken). Onze insteek is dat je lang bij ons blijft werken en binnen ons bedrijf doorgroeit.

ONS BEDRIJF

Muller Dordrecht is een familiebedrijf dat al 100 jaar maritieme diensten verleend aan haar klanten. Het bedrijf is ooit begonnen op de Nederlandse binnenwateren, maar opereert nu internationaal. Wij beschikken over diverse sleep-, duwboten en pontons waarmee wij meerdere verschillende bedrijfsactiviteiten kunnen uitvoeren, van havenassistenties, ijsbreken, het testen van kranen, tot het uitvoeren van grote projecten. Doordat wij korte lijnen en betrokken medewerkers in dienst hebben, kunnen wij snel inspelen op veranderingen in de markt. Werken bij Muller Dordrecht betekent dus ook werken in een open en dynamische omgeving. Onze medewerkers staan erom bekend dat zij hart voor de zaak hebben, direct zijn en bereid zijn om net dat beetje extra te doen.

INTERESSE?

Solliciteer direct door een mail met jouw CV, scan van COC en motivatie te sturen naar: HR@muller-dordrecht.nl. Nog vragen? Neem gerust contact op voor meer informatie: 078-6392007.

Volg ons ook op Twitter, LinkedIn en Facebook!