Menu
Maritiem Officier

Maritiem Officier

We zijn groeiend! We zoeken een maritiem officier die zich voor lange termijn aan ons bedrijf wilt binden. Je komt te werken aan boord van één van onze zeeslepers. We verwachten van jou dat je veiligheid, milieu en gezondheid belangrijk vindt. Onze ideale kandidaat is recent afgestudeerd (maximaal 1 jaar). Je hebt interesse in de sleepvaart, wilt graag leren en uiteindelijk doorgroeien tot sleepboot kapitein.

Vereiste documenten:

  • Geldig COC Maritime officer no limitation;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Certificaat VCA VOL is een pre.

WAT BIEDEN WIJ AAN JOU?

Wij bieden een uitdagende functie en begeleiding waardoor je je kan ontwikkelen. Aantrekkelijk werkschema waarbij je werkt in een systeem van 1 op en 1 af (gemiddeld schema van 3 weken). Startsalaris tussen € 2.100, - en € 2.200, - per 4 weken (afhankelijk van leeftijd en ervaring) met perspectief om te groeien in je functie en in salaris.

ONS BEDRIJF

Muller Dordrecht is een familiebedrijf dat al bijna 100 jaar maritieme diensten verleend aan haar klanten. Het bedrijf is ooit begonnen op de Nederlandse binnenwateren, maar opereert nu internationaal. Wij bezitten diverse sleep-, duwboten en pontons waarmee wij meerdere verschillende bedrijfsactiviteiten kunnen uitvoeren, van havenassistenties, ijsbreken, het testen van hijskranen, tot het uitvoeren van grote projecten waarbij zware en volumineuze ladingen vervoerd worden. Doordat wij korte lijnen en betrokken medewerkers in dienst hebben, kunnen wij snel inspelen op veranderingen in de markt. Werken bij Muller Dordrecht betekent dus ook werken in een open en dynamische omgeving. Onze medewerkers staan erom bekend dat zij hart voor de zaak hebben, direct zijn en bereid zijn om net dat beetje meer te doen.

INTERESSE?

Ben je overtuigd dat jij de persoon bent die wij zoeken? Solliciteer direct door een mail met jouw CV, scan van COC en motivatie te sturen naar Evelien Bijl (HR Officer): HR@muller-dordrecht.nl. Nog vragen? Neem gerust contact op voor meer informatie: 078-6392007. Volg ons ook op Twitter, LinkedIn en Facebook!