Menu

MULLER

Matroos Zeevaart

Matroos Zeevaart

Matroos Zeevaart

Matroos zeevaart

We zoeken een matroos zeevaart die aan boord komt werken op één van onze zeeslepers. Je werkt samen in een team van totaal 3 tot 5 bemanningsleden. Het werk van de zeesleper is zeer divers.

Wat verwachten wij van jou?

Veiligheid, milieu en gezondheid vind je belangrijk. Je werkt graag in een klein team met veel verantwoordelijkheid en bent bereid allerlei werkzaamheden uit te voeren aan boord. Je bent betrokken en voelt je prettig binnen een bedrijf dat volop in beweging is.

Verder hebben wij onderstaande wensen:

  • STCW’10 vaarbevoegdheid met rating forming part of a navigational watch (II/4);
  • STCW’10 Basic Safety;
  • Monsterboekje;
  • Zeevaartkeuring;
  • Beheersing van de Nederlandse taal;
  • Geldig dienstboekje is een pre;
  • Beheersing van de Engelse taal is een pre;
  • Certificaat VCA is een pre.

Wat bieden wij aan jou?

Wij bieden een uitdagende functie en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. De insteek van ons bedrijf is om medewerkers voor langere termijn aan ons te binden omdat wij in onze medewerkers investeren. Je werkt in een systeem van 3 weken werken en 3 weken verlof.

Ons bedrijf:

Muller Dordrecht is een familiebedrijf dat al 101 jaar maritieme diensten verleend aan haar klanten. Het bedrijf is ooit begonnen op de Nederlandse binnenwateren, maar opereert nu internationaal. Wij bezitten diverse sleep-, duwboten en pontons waarmee wij meerdere verschillende bedrijfsactiviteiten kunnen uitvoeren, van havenassistenties, ijsbreken, het testen van hijskranen, tot het uitvoeren van grote projecten waarbij zware en volumineuze ladingen vervoerd worden. Doordat wij korte lijnen en betrokken medewerkers in dienst hebben, kunnen wij snel inspelen op veranderingen in de markt. Werken bij Muller Dordrecht betekent dus ook werken in een open en dynamische omgeving. Onze medewerkers staan erom bekend dat zij hart voor de zaak hebben, direct zijn en bereid zijn om net dat beetje meer te doen.

Interesse?

Ben je overtuigd dat jij de persoon bent die wij zoeken? Solliciteer direct door een mail met jouw CV en motivatie te sturen naar Alisha Verhespen (HR Officer): hr@muller-dordrecht.nl. Nog vragen? Neem gerust contact op voor meer informatie: 078-6392007 of lees meer informatie op onze website www.muller-dordrecht.nl. Volg ons ook op Twitter, LinkedIn en Facebook!