Menu

MULLER

Matroos Zeevaart

Matroos Zeevaart

Matroos Zeevaart

We zijn groeiend! We zoeken een matroos zeevaart die aan boord komt werken op één van onze zeeslepers. Je werkt samen in een team van totaal 2 of 3 bemanningsleden dus je hebt een brede functie en vindt het leuk om de kapitein op allerlei gebieden te ondersteunen, van werken in de machinekamer tot koken en verven. Hoewel de boot een zeesleper betreft, zal de boot slechts incidenteel naar zee gaan en voornamelijk actief zijn in de binnenwateren. De ligplaats is Dordrecht en je werkt in een dagdienst systeem.

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU?

Veiligheid, milieu en gezondheid vind je belangrijk. Je werkt graag in een klein team met veel verantwoordelijkheid en bent bereid allerlei werkzaamheden uit te voeren aan boord. Je bent betrokken en voelt je prettig binnen een bedrijf dat volop in beweging is.

Verder hebben wij onderstaande wensen:

  • STCW’10 vaarbevoegdheid met rating forming part of a navigational watch (II/4);
  • STCW’10 Basic Safety certificaat;
  • Monsterboekje;
  • Zeevaartkeuring;
  • Beheersing van de Nederlandse taal;
  • Woonachtig in Zuid-Holland, bij voorkeur regio Dordrecht;
  • Geldig dienstboekje is een pre;
  • Beheersing van de Engelse taal is een pre;
  • Certificaat VCA is een pre.

WAT BIEDEN WIJ AAN JOU?

Wij bieden een uitdagende functie en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, doorgroeien tot schipper is mogelijk. Je arbeidsvoorwaarden liggen vast volgens onze CAO. Je krijgt in eerste instantie een tijdelijk contract. De insteek van ons bedrijf is om medewerkers voor langere termijn aan ons te binden omdat wij in onze medewerkers investeren. Je werkt maandag t/m vrijdag. Je reguliere werktijden zijn van 7:30 - 17:00 uur. Daarnaast werken we met een stand-by systeem waarbij je week- en weekenddiensten draait.

ONS BEDRIJF

Muller Dordrecht is een familiebedrijf dat al bijna 100 jaar maritieme diensten verleend aan haar klanten. Het bedrijf is ooit begonnen op de Nederlandse binnenwateren, maar opereert nu internationaal. Wij bezitten diverse sleep-, duwboten en pontons waarmee wij meerdere verschillende bedrijfsactiviteiten kunnen uitvoeren, van havenassistenties, ijsbreken, het testen van hijskranen, tot het uitvoeren van grote projecten waarbij zware en volumineuze ladingen vervoerd worden. Doordat wij korte lijnen en betrokken medewerkers in dienst hebben, kunnen wij snel inspelen op veranderingen in de markt. Werken bij Muller Dordrecht betekent dus ook werken in een open en dynamische omgeving. Onze medewerkers staan erom bekend dat zij hart voor de zaak hebben, direct zijn en bereid zijn om net dat beetje meer te doen.

INTERESSE?

Ben je overtuigd dat jij de persoon bent die wij zoeken? Solliciteer direct door een mail met jouw CV en motivatie te sturen naar Evelien Bijl (HR Officer): HR@muller-dordrecht.nl. Nog vragen? Neem gerust contact op voor meer informatie: 078-6392007. Volg ons ook op Twitter, LinkedIn en Facebook!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.