Menu

MULLER

Jr Superintendent

Jr Superintendent

Jr Superintendent

Junior Superintendent (fulltime - Dordrecht)

Als Junior Superintendent ben je met de Fleet & Yard Manager samen verantwoordelijk voor al het reilen zeilen op ons terrein Muller Zwaar Transport. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van de zeegaande schepen, begeleiding werfbeurten, dokkingen, reparaties op locatie etc. Het datasysteem wordt mede door jou bijgehouden zodat iedereen op de hoogte is van certificaten en materieel. De ene dag loopt er 1 collega op het terrein, de andere dag lopen er 10 rond. Je werkt nauw samen met je collega’s, zowel op het terrein als op kantoor (sales, planning, engineering).

Wat verwachten wij van jou?

Veiligheid, milieu en gezondheid vind je belangrijk. Je werkt graag samen en bent iemand die de handen uit de mouwen steekt. Je staat erom bekend dat mensen goed met jou overweg kunnen. Je bent betrokken en voelt je prettig binnen een bedrijf dat volop in beweging is. Kansen grijp je aan en mede door jouw flexibele houding doe je graag net dat beetje extra. De ideale kandidaat heeft gevaren en/of affiniteit met de sleepvaart.

Verder hebben wij onderstaande wensen:

  • Een afgeronde opleiding werktuigbouwkunde, marof of vergelijkbaar;
  • 0-3 jaar werkervaring in de scheepvaart;
  • Je woont binnen 45 minuten rijden vanaf Dordrecht of je bent bereid te verhuizen;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij aan jou?

Wij bieden een functie waarbij je vanaf dag 1 veel vrijheid, verantwoordelijkheid en uitdaging hebt. Je werkt nauw samen met de Fleet & Yard Manager, hij begeleidt je en maakt je wegwijs in onze organisatie. Wij bieden salaris dat aansluit op jouw profiel (ervaring, leeftijd, etc.). Ook onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed. De insteek van ons bedrijf is om medewerkers voor langere termijn aan ons te binden omdat wij in onze medewerkers investeren.

Ons bedrijf:

Muller Dordrecht is een familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar maritieme diensten verleend aan haar klanten. Het bedrijf is ooit begonnen op de Nederlandse binnenwateren, maar opereert nu internationaal. Wij bezitten diverse sleep-, duwboten en pontons waarmee wij meerdere verschillende bedrijfsactiviteiten kunnen uitvoeren, van havenassistenties, ijsbreken, het testen van hijskranen, tot het uitvoeren van grote projecten waarbij zware en volumineuze ladingen vervoerd worden. Doordat wij korte lijnen en betrokken medewerkers in dienst hebben, kunnen wij snel inspelen op veranderingen in de markt. Werken bij Muller Dordrecht betekent dus ook werken in een open en dynamische omgeving. Onze medewerkers staan erom bekend dat zij hart voor de zaak hebben, direct zijn en bereid zijn om net dat beetje meer te doen.

Interesse?

Ben je overtuigd dat jij de persoon bent die wij zoeken? Solliciteer direct door een mail met jouw CV en motivatie te sturen naar Alisha Verhespen (HR Officer): hr@muller-dordrecht.nl. Nog vragen? Neem gerust contact op voor meer informatie: 078-6392000 of lees meer informatie op onze website www.muller-dordrecht.nl. Volg ons ook op Twitter, LinkedIn en Facebook!