Menu

MULLER

HWTK

HWTK

HWTK

Hoofdwerktuigkundige

We zoeken een Hoofdwerktuigkundige die zich graag aan ons bedrijf bindt. Je komt te werken aan boord van één van onze zeeslepers (>3000kW). We verwachten van jou dat je veiligheid, orde en netheid belangrijk vindt. Onze ideale kandidaat heeft enkele jaren ervaring als HWTK (minimaal 2 jaar).

Vereiste:

  • Nederlandse COC Chief Engineer STCW III/2 no limitations.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden wij jou?

Aantrekkelijk werkschema in een systeem van 1 op en 1 af (gemiddeld schema van 4 weken).

Arbeidsvoorwaarden in overleg.

Ons bedrijf

Muller Dordrecht is een familiebedrijf dat al 101 jaar maritieme diensten verleend aan haar klanten. Het bedrijf is ooit begonnen op de Nederlandse binnenwateren, maar opereert nu internationaal. Wij beschikken over diverse sleep-, duwboten en pontons waarmee wij meerdere verschillende bedrijfsactiviteiten kunnen uitvoeren, van havenassistenties, ijsbreken, het testen van kranen, tot het uitvoeren van grote projecten. Doordat wij korte lijnen en betrokken medewerkers in dienst hebben, kunnen wij snel inspelen op veranderingen in de markt. Werken bij Muller Dordrecht betekent dus ook werken in een open en dynamische omgeving. Onze medewerkers staan erom bekend dat zij hart voor de zaak hebben, direct zijn en bereid zijn om net dat beetje extra te doen.

Interesse?

Ben je overtuigd dat jij de persoon bent die wij zoeken? Solliciteer direct door een mail met jouw CV, scan van COC en motivatie te sturen naar Alisha Verhespen (Officemanager): HR@muller-dordrecht.nl. Nog vragen? Neem gerust contact op voor meer informatie: 078-6392007. Volg ons ook op Twitter, LinkedIn en Facebook!