Menu

MULLER

Controller

Controller

Controller

FINANCIAL / BUSINESS CONTROLLER (32-40 uur p/w - Dordrecht)

  • Status: Gesprekken zijn ingepland.

Wij zijn op zoek naar een Financial / Business Controller die ons team komt versterken; de financiële duizendpoot die haar hand niet omdraait voor het verwerken van een factuur en daarnaast aan de slag gaat met het optimaliseren van de financiële organisatie.

Je informeert de directeur over de huidige financiële situatie en verzorgt management rapportages. Je maakt nacalculaties, geeft sturing aan de financieel medewerkster en maakt kostprijsberekeningen. Als de accountants langskomen, begeleid jij hen. Als een projectmanager ad hoc een vraag stelt, spring je adequaat in op de behoefte door met antwoorden en oplossingen te komen. Je bent sparringpartner van de directeur over financiële projecten zoals het verbeteren van het huidig boekhoud systeem. Kortom, je bent aanspreekpunt en eindverantwoordelijk voor de gehele financiële administratie van alle Muller BV's.

Met jouw HBO werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar werkervaring, help je ons bedrijf elke dag een stukje beter te maken. Je werkt zelfstandig en kunt ook goed samenwerken. Je kunt goed overweg met Excel en vindt snel je weg in een software systeem zoals Exact. Je switcht zo van de ene naar de andere taak. Je kan genoeg Nederlands en Engels om klanten in beide talen telefonisch te woord te staan over de status van een factuur. Je gaat zorgvuldig om met gevoelige informatie. Eerdere werkervaring in of affiniteit met de scheepvaart is een pre. Onze voorkeur is een beschikbaarheid van 40 uur per week, maar 32 uur is bespreekbaar.

Vanwege de veelzijdigheid van de functie is elke dag weer een nieuwe uitdaging bij ons dynamisch familiebedrijf, wat trouwens dit jaar 100 jaar bestaat! Je werkt graag in een hands-on omgeving bij een bedrijf dat volop in ontwikkeling is. Dit geeft jou de mogelijkheid om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf en van jezelf. Op kantoor werk je met 15 collega's samen waarmee je dagelijks samen luncht. Arbeidsvoorwaarden zijn in overleg en afhankelijk van je ervaring.

OVER ONS

Muller Dordrecht is een familiebedrijf dat al 100 jaar maritieme diensten verleent aan haar klanten. Het bedrijf is ooit begonnen op de Nederlandse binnenwateren, maar opereert nu internationaal. Wij bezitten diverse sleep-, duwboten en pontons waarmee wij meerdere verschillende bedrijfsactiviteiten kunnen uitoefenen; van havenassistenties, zeesleepreizen, het vervoeren van zware en volumineuze ladingen, het testen van kranen tot aan ijsbreken. Doordat wij korte lijnen en betrokken medewerkers hebben, kunnen wij snel inspelen op veranderingen in de markt. Werken bij Muller Dordrecht betekent dus ook werken in een open en dynamische omgeving.

INTERESSE?

Stuur je CV en korte motivatie naar hr@muller-dordrecht.nl. Nog vragen? Neem gerust contact op via: 078-6392007.

Volg ons ook op Twitter, LinkedIn en Facebook!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.