Menu

MULLER

Binnenvaart

SAM
Binnenvaart

Binnenvaart

Als matroos of stuurman binnenvaart werk je aan boord op onze binnenvaart sleper. Je werkt samen in een team van totaal 2 of 3 bemanningsleden. Naast het ondersteunen van de schipper, onderhoud je het schip. Veiligheid, milieu en gezondheid vind je belangrijk. Je werkt graag in een klein team met veel verantwoordelijkheid en bent iemand die graag afwisselend werk uitvoert. Je bent betrokken en denkt graag mee.

Verder hebben wij onderstaande wensen:

  • In het bezit van een dienstboekje met minimaal aantekening matroos of volmatroos is een eis
  • Maximaal 1 uur reistijd enkele reis vanaf je woonadres naar Dordrecht
  • Beheersing van de Nederlandse taal
  • Spreken van de Engelse taal is een pre
  • Met computer om kunnen gaan is een pre

WAT BIEDEN WIJ AAN JOU?

Wij bieden een uitdagende functie en de mogelijkheid om door te groeien tot schipper. Je arbeidsvoorwaarden liggen vast volgens onze Muller CAO. Je krijgt in eerste instantie een tijdelijk contract. De insteek van ons bedrijf is om medewerkers voor langere termijn aan ons te binden omdat wij in onze medewerkers investeren. Je werkt maandag t/m vrijdag. Je reguliere werktijden zijn van 7:30 - 17:00 uur. Daarnaast werken we met een stand-by systeem waarbij je week- en weekenddiensten draait.

ONS BEDRIJF

Muller Dordrecht is een familiebedrijf dat al 100 jaar maritieme diensten verleend aan haar klanten. Het bedrijf is ooit begonnen op de Nederlandse binnenwateren, maar opereert nu internationaal. Wij bezitten diverse sleep-, duwboten en pontons waarmee wij meerdere verschillende bedrijfsactiviteiten kunnen uitvoeren, van havenassistenties, ijsbreken, het testen van kranen, tot het uitvoeren van grote projecten waarbij zware en volumineuze ladingen vervoerd worden. Doordat wij korte lijnen en betrokken medewerkers in dienst hebben, kunnen wij snel inspelen op veranderingen in de markt. Werken bij Muller Dordrecht betekent dus ook werken in een open en dynamische omgeving. Onze medewerkers staan erom bekend dat zij hart voor de zaak hebben, direct zijn en bereid zijn om net dat beetje meer te doen.

INTERESSE?

Ben je overtuigd dat jij de persoon bent die wij zoeken? Neem contact met ons op of solliciteer direct door een mail met jouw CV en motivatie te sturen naar Evelien Bijl (HR Officer): HR@muller-dordrecht.nl. Meer informatie? Neem gerust contact op: 078-6392007.

Volg ons ook op Twitter, LinkedIn en Facebook!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.