Menu

MULLER

Assistant Controller

Assistant Controller

Assistant Controller

ASSISTANT CONTROLLER (32-40 uur p/w - Dordrecht)

Wij zijn op zoek naar een Assistant Controller die ons team komt versterken; de financiële duizendpoot die graag in onze financiële administratie duikt. In de functie ga je inkoopfacturen boeken en verkoopfacturen maken. Je belt klanten na over de status van een betaling. Je werkt in een team samen met de Controller en ondersteunt hem waar nodig.

Met jouw MBO werk- en denkniveau en 2-6 jaar werkervaring, draag je bij aan het op orde houden van de financiële administratie. Je werkt zelfstandig en kunt ook goed samenwerken. Je kunt goed overweg met Excel en vindt snel je weg in een software systeem zoals Exact. Je hebt goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal. Je gaat zorgvuldig om met gevoelige informatie en bent accuraat. Onze voorkeur is een beschikbaarheid van 40 uur per week, maar 32 uur is bespreekbaar.

Vanwege de veelzijdigheid van de functie is elke dag weer een nieuwe uitdaging bij ons dynamisch familiebedrijf, wat trouwens dit jaar 100 jaar bestaat! Je werkt graag in een hands-on omgeving bij een bedrijf dat volop in ontwikkeling is. Dit geeft jou de mogelijkheid om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf en van jezelf. Op kantoor werk je met 15 collega's samen waarmee je dagelijks samen luncht. Arbeidsvoorwaarden zijn in overleg en afhankelijk van je ervaring.

OVER ONS

Muller Dordrecht is een familiebedrijf dat al 100 jaar maritieme diensten verleent aan haar klanten. Het bedrijf is ooit begonnen op de Nederlandse binnenwateren, maar opereert nu internationaal. Wij bezitten diverse sleep-, duwboten en pontons waarmee wij meerdere verschillende bedrijfsactiviteiten kunnen uitoefenen; van havenassistenties, zeesleepreizen, het vervoeren van zware en volumineuze ladingen, het testen van kranen tot aan ijsbreken. Doordat wij korte lijnen en betrokken medewerkers hebben, kunnen wij snel inspelen op veranderingen in de markt. Werken bij Muller Dordrecht betekent dus ook werken in een open en dynamische omgeving.

INTERESSE?

Stuur je CV en motivatie naar hr@muller-dordrecht.nl. Nog vragen? Neem gerust contact op via: 078-6392007.

Volg ons ook op Twitter, LinkedIn en Facebook!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.